Flash content

go level up

HIREK

2010. október 04

Rövidfilm a Jóga a mindennapi életben rendszerről

fold_yild

 

A Jóga a mindennapi életben rendszer
A test, a lélek és a tudat harmóniája


Kattints ide a WMV formátumú film megtekintéséhez! (Magyar szinkronnal és felirattal, 78 MByte 20'29")

Idézetek a filmből:

Az élet az egészség, a boldogság és a békesség folyamatos keresése. Emberemlékezet óta, sőt azt megelőzően is létezett már és létezik ma is a tökéletesedés tudománya: a jóga tudománya.

A Jóga a mindennapi életben rendszer megalkotója Őszentsége Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwaranandaji, vagy ahogy a világon mindenki ismeri: Swamiji. Swamijit mély felismerései és az emberiség problémái iránti megértése arra indította, hogy létrehozza a jóga sadhananak ezt az egyedülálló, átfogó és gyakorlatias rendszerét. A JMÉ rendszer fokozatosan felépített, biztonságos és minden részletében a hagyományos, hiteles jóga örökségén alapul. Holisztikus egészségmegőrző rendszer, melynek célja a test, az elme, a tudat és a lélek erősítése és harmonizálása. A rendszer célja a fizikai, mentális, társadalmi és spirituális egészség -- másszóval felkínálja mindazt, amire szükségünk van, ha az egészséget, a lélek nyugalmát, a harmóniát és a teljes életet keressük. Célja valamennyi teremtmény védelmére és szolgálatára, a vallások és nemzetek közötti megértésért, a világbéke, az emberi jogok és a környezet védelmére.

Swamiji közel 40 éve fáradhatatlanul tanít. Bebizonyosodott, hogy a Jóga a mindennapi életben rendszer az életerő, a harmónia és az egészség forrása az élet minden területén. Ha bölcsek vagyunk, használjuk a Jóga a mindennapi életben-t, hogy segítségével megértsük és beteljesítsük az emberi élet szépségét!KERESÉS JOGA.HU


HÍRLEVÉL

rssKÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

No events coming up soon.

JÓGA A MINDENNAPI ÉLETBEN YOUTUBE

yidltube.png

Legtöbbször olvasott oldalak